Επικοινωνία

[ Υλοποιησεις]

Νέες Κατασκευές

Η ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής κτιρίων από το 1999. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή οποιουδήποτε κτιριακού έργου τής ζητηθεί, είτε ως εργολαβία είτε ως διαχείριση έργου, κατασκευάζοντας για εσάς, την κατοικία ή τον εργασιακό χώρο που επιθυμείτε με τεχνογνωσία και πρωτοποριακή αισθητική.

Το έτος 2003 η ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ εισήλθε στο χώρο της κατασκευής και πώλησης πολυτελών κατοικιών και πολυκατοικιών στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Σήμερα, συνεχίζει δυναμικά τις δραστηριότητές της στο σχεδιασμό και κατασκευή ιδιωτικών έργων και στην αγορά γης, ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση πολυτελών κατοικιών.

Έργα που απευθύνονται σε πολίτες που θέλουν να ικανοποιούν τις λειτουργικές τους ανάγκες παράλληλα με την αισθητική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, καλύπτοντας τις σημερινές ενεργειακές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με πρωτοποριακές κατασκευές, με χρήση φυσικών υλικών (πέτρα, ξύλο, μέταλλο), η παραδοσιακή «ελληνική αυλή» στον εξωτερικό χώρο, συναντά τις ανάγκες του μοντέρνου ανθρώπου στο εσωτερικό της κατοικίας, ικανοποιώντας όλες τις αισθητικές του αναζητήσεις.