Επικοινωνία

Σε μια ήσυχη γειτονιά των βορείων προαστίων στο Μαρούσι, δημιουργήσαμε την πολυκατοικία στην οδό Αριστοτέλους 1, ένα κτίριο κατοικιών που έρχεται για να ξεχωρίσει με τον δυναμισμό και την αισθητική του. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του προσέγγιση υπόσχεται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, η αρχιτεκτονική προσέγγιση και η κατασκευή γίνεται με γνώμονα την ιδιωτικότητα των ιδιοκτητών, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων και την ένταξη του πράσινου στοιχείου στην μελέτη.

Μέριμνα και βασικός στόχος μας είναι το κτίριο να εντάσσεται αρμονικά στο οικιστικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτόν δημιουργήσαμε ένα κτίριο πανταχόθεν ελεύθερο, με το πράσινο στοιχείο να υπερτερεί στην μελέτη, βελτιώνοντας το ενεργειακό μας αποτύπωμα, το μικροκλίμα της περιοχής και ταυτόχρονα συντελέσαμε στην αισθητική αναβάθμισή της.

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ:
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ:
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:
22 ΜΗΝΕΣ
ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΟΥ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) ΜΕ PILOTIS ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
5/2021

H ιδανική πολυκατοικία

Η ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ κατασκεύασε μια ιδανική πολυκατοικία πέντε ορόφων αποτελούμενη από εφτά διαμερίσματα πολυτελείας. 

H αρχιτεκτονική προσέγγιση και η κατασκευή γίνεται με γνώμονα την ιδιωτικότητα των ιδιοκτητών, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων και την ένταξη του πράσινου στοιχείου στην μελέτη.

 

[834,52m2]

Εμβαδόν

[7]

Διαμερίσματα

[5]

Όροφοι

[10]

Θέσεις Στάθμευσης

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ

Στην ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ σας προσφέρουμε ενεργειακά, μοντέρνα κτίρια, αποδίδοντας την μέγιστη ποιότητα και σχεδιασμό για μια άνετη και ποιοτική ζωή!